baby lou logo

Retourneren en ruilen


Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd ( herroeppingsrecht ).

Graag ontvangen wij binnen deze 14 dagen een bericht dat je 1 of meerdere artikelen retour wil sturen. Dit kan gebeuren middels via mail.  Je hoeft hier geen reden bij op te geven maar wij ontvangen deze feedback graag.

Zodra dit gebeurd is ontvang je van ons een bevestiging van ontvangst en het retour adres. Je hebt dan zelf nog 14 dagen om het pakket te verzenden.

Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn.

Speenkoorden die gepersonaliseerd zijn (dus met eigen naam) zijn uitgesloten van retourrecht. 

De kosten voor retourneren zijn voor de klant, deze zijn afhankelijk van de grootte van het te retourneren pakket. 

Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeert wordt het aankoopbedrag terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is binnen 14 dagen.

Mocht het product in een beschadigde, niet orginele, staat bij ons aankomen zullen wij het product wel aannemen maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.

Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden dan ontvang je alleen het verschuldigde bedrag voor het artikel retour. Retourneer je de volledige bestelling, dan zal je ook de verzendkosten van de orginele bestelling retour ontvangen.

Disclaimer


Algemeen

Babylou of Mai-Li (ondernemingsnummer: 0670 489 338), verleent u hierbij toegang tot www.babylou.be (hierna: “Website”) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Babylou /Mai-Li en/of derden zijn aangeleverd.

Aansprakelijkheid

De aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Babylou.

Voor op www.babylou.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Babylou by Mai-Li nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle inhoud van de website, en in het bijzonder alle prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Babylou.